2016. szeptember 29., csütörtök

Malone ST-1.2, fekete, mikrofon kar, tartó mech... - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Malone ST-1. 2, fekete, mikrofon kar, tartó mechanikus rögzítéssel, 1, 5 kg, 35 x 35 cm
Termékkód: 10030214
Lehet, épp a fülében motoszkál egy dallam, amiről szívesen készítene felvételt. Az összecsukható, egyszerűen kezelhető Malone ST-1. 2 mikrofonállvány segít önnek gyorsan és egyszerűen megvalósítani vízióját ott, ahol akarja. Kezdheti is: énekelje el a dalát! Ennyire egyszerű élni az álmait! Vagy szeretne egy podcastet felmondani? Lehet, hogy barátaival együtt? Náluk, vagy egy stúdióban? Erre is képes a Malone ST-1. 2 mikrofonállvány: Gyorsan összecsukható, bármelyik táskába belefér és néhány lépésben újra felállíthatjuk, különböző helyeken. Mindössze egy asztal élére, vagy egy polcra lesz szükségünk. Mikrofonja a Malone mikrofonállványban a legjobb kezekben lesz. Még sosem volt ilyen egyszerű a showbusiness modern világába bekerülni. Dolgozzon, mint egy profi a Malone ST-1. 2 mikrofonállvánnyal.
Fő jellemzők:
Mikrofonállvány rögzítővel és mikrofontartóval Tökéletes tartás (terhelhetőség 1, 5 kg-ig) Kellemes és egyszerű dizájn: fekete kar csavarokkal és ezüst csatlakozókkal Egyszerű és gyors összeszerelés Alacsony tömeg magas terhelhetőség mellett Műszaki paraméterek:
Optimális ének, podcast készítésére és játékokra Stabil helyzet a húzórugóknak köszönhetően Alacsony tömeg, kényelmes szállítani Használhatjuk fények felszerelésére is Tartó mechanikus rögzítéssel, elhelyezhetjük asztallapon vagy polcon Küldemény tartalma:
1 x mikrofonállvány 1 x mikrofontartó Használati útmutató Termék méretei:
Méretek: kb. 35 x 35 cm (vertikálisan x horizontálisan) Tömeg: kb. 500 g
Képek:


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Malone ST-1.2, fekete, mikrofon kar, tartó mech... - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése