2016. november 3., csütörtök

Luminesce Sejtfiatalító Szérum - Jelenlegi ára: 30 900 Ft

Ajándékozzon fiatalságot!
A Luminesce Sejtfiatalító Szérum ŐSSEJT technológián alapuló szérum, az első olyan öregedésgátló készítmény, amely
támogatja a szervezet veleszületett képességét abban, hogy helyreállítsa és megújítsa a bőrt. A felnőtt őssejtekből kivont több, mint 200 kulcsfontosságú humán növekedési faktort és hírvivő molekulát tartalmaz.
Hatásának alapja az őssejtechnológia. Ez ma az egyik legkorszerűbb sejtregenerálási és sejtfiatalító technika, kiterjedt háttérkutatással rendelkező módszer, felhasználása már túlmutat a kozmetológia világán.
Az őssejtechnológia egy innovatív, jelenleg több országban intenzíven kutatott területet jelent. Az őssejtek - amik a mi bőrünkben is megtalálhatók, csak sajnos idővel csökken a számuk és aktivitásuk - alapvető szerepet játszanak a bőr fiatalos kinézetének megőrzésében, ill. a regenerációban. Mit is jelent ez? Minél aktívabbak az őssejtek, annál kevésbé ráncosodik a bőr, nem jelentkeznek táskák a szemek alatt, és megmarad az üde arcszín. A regenerációs hatás pedig azt jelenti, hogy könnyebben és szebben gyógyulnak a bőrsérülések, akár égés, napégés, hegek, stb. És akkor a lényeg, a Luminesce Sejtfiatalító Szérum olyan összetevőket tartalmaz, ami fokozza az őssejtek aktivitását, és ezzel segíti Önt, hogy megőrizze vagy visszanyerje bőre fiatalságát, egészségesebb és sugárzóbb legyen.
A termék természetesen nem magukat az őssejteket tartalmazza, hanem az ezen sejtekből származó kulcsfontosságú növekedési faktorokat, és sejt közötti kommunikációban szerepet játszó hírvivő anyagokat.
- Egyenletessé teszi a bőrtónust, segít eltüntetni a piros foltokat
- Fiatalos, üde ragyogást ad a bőrnek
- Felújítja a bőr kollagén és elasztin készletét
- Segít fenntartani a bőr sima, egyenletes textúráját
- ! Feltölti a bőr természetes fehérjeraktárait, hogy fenntartsa a bőr fiatalos, feszes megjelenését
- Kizárólag természetes összetevőkből készült, hipoallergén és parabén-, és kőolajszármazék mentes. Alkalmazható érzékeny és problémás bőrön is.
Kiszerelés: 15 ml

Jelenlegi ára: 30 900 Ft
Az aukció vége: 2016-11-13 08:27 . Luminesce Sejtfiatalító Szérum - Jelenlegi ára: 30 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése