2017. augusztus 26., szombat

+++ CSIGAEVŐ FUTÓKACSA +++ JNSZ megye - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Akinek meztelen csigák vannak a kertjében, az most felkaphatja a fejét: van egy állat, amely e terített asztalnak nagyon örülne. Ha a sünről azt mondjuk, hogy csigát is fogyaszt, akkor az indiai futókacsa nyeli őket, mint a nokedlit!
A futókacsa igazi bio-kártevőmentesítőként teljesít felbecsülhetetlen szolgálatot a kertben.
A kacsák új otthont keresnek.
Személyesen lehet választani közülük!
A kacsácskákat máshol is hírdetem, ezért leütés előtt kérem érdeklődjenek, hogy megvannak -e még!
10-12 hetesen (már tollasak)  2000 Ft / db az áruk.  
(A feltüntetett árak a fekete - fehér színváltozatra vonatkoznak)
... és most egy kis ismertető:
Az indiai futókacsa a tökéletes megoldás - BIO, nem kell többet a drága csigaölő granulátumot venni - aki nem csak a kifejlett példányokat fogyasztja nagy lelkesen, de a petéket is felkutatja (szaglása rendkívül jó, a petéket a föld alatt is megtalálja).
Délkelet-Ázsiából került át Angliába, majd Európa többi országába. Nevét onnan kapta, hogy a többi kacsafajtától eltérően magasra nyújtott nyakkal, felegyenesedve gyalogol, ahelyett, hogy rendes kacsa módjára kacsázva totyogna. Ráadásul lépteit képes igencsak megszaporázni, magyarul meglepően gyorsan fut. Mindez eléggé szórakoztató látványt nyújt és bohókás jelleget kölcsönöz neki : ))) Legnagyobb erénye, hogy a kertben élelem után kutatva, keresgélve szorgalmasan összegyűjti a kártevőket(csigát, tücsköt és minden egyéb bogarat, csúszómászót).
Egyik kedvenc eledele a hobbikertészek ellenségeinek toplistáján előkelő helyet elfoglaló meztelen csiga (és az itthon egyre inkább fenyegető spanyol csupasz csiga is). Ha még ez sem lenne elég, a csigapetét is elfogyasztja desszertnek. Ezzel pedig be is zárult a kör: ha nincs pete, nincs további szaporulat. Mindezeken túl, ha fel tudja törni a házas csiga házát, akkor azt is lenyeli. Másik nagy kedvencük a PINCEBOGÁR. Növényvédőszer nélkül kártevőmentesítik a földiepres ágyást, de az eperhez nem nyúlnak! Átadás csak személyesen, mivel élőlényekről van szó. Kérlek az aukció megnyerése után vedd fel velem a kapcsolatot.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-15 16:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése