2017. szeptember 30., szombat

oneConcept Pancake Queen Poffertjes, fekete, 650 W, serpenyő, berendezés amerikai palacsinta kész... - Jelenlegi ára: 8


oneConcept Pancake Queen Poffertjes, fekete, 650 W, serpenyő, berendezés amerikai palacsinta készítésére
Termékkód: 10028483
A oneConcept Pancake Queen egy serpenyő ? poffertjes" tarkedlik készítésére. Egy pillanat alatt süti meg a holland mini palacsintákat, ezzel gazdagítva gyermekei szülinapi ünnepségeit, vagy örvendeztet meg bennünket egy kávé mellett ülve. A 650 W erős, gyorsan felmelegedő fűtőtesttel az öntött alumíniumból készült Pancake Queen serpenyő nagyon rövid idő alatt felmelegszik az üzemeltetési hőmérsékletre. A beleöntött tésztát 3-5 perc alatt segíti elérni a kívánt barna színt. Egy ciklus során a mélyedésekben 14 süteményt készíthetünk, tehát még a nagyobb családi találkozókat is gyorsan ellátja édességgel. A mini édességek megfordításakor a berendezés biztonságos, csúszásmentes elhelyezésről a három gumis láb gondoskodik. Használat után a tapadásmentes felületű oneConcept serpenyőt könnyedén tisztíthatjuk meg egy nedves ronggyal. A berendezés alján található kábelvezetésnek köszönhetően helytakarékosan tárolhatjuk. Választható színek: fekete, fehér (10028484)
Fő jellemzők:
Berendezés ? poffertjes" mini tarkedli vagy palacsinták készítésére Gyorsan felmelegedő test 650 W teljesítménnyel Mélyedések egy sütés során 14 kis palacsinta számára Műszaki paraméterek:
Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a berendezés elülső felén Tapadásmentes serpenyő mélyedésekkel az egyszerű tisztítás érdekében Mélyedések átmérője: 5 cm Kábelvezetés a berendezés alulsó részén Biztonságos elhelyezés a csúszásmentes gumis lábaknak köszönhetően Áramellátás: 220-240 V~/50-60 Hz Küldemény tartalma:
1 x berendezés Használati útmutató Termék méretei:
Berendezés méretei: 27, 5 x 9 cm (? x magasság) Tömeg: kb. 1040 g
Képek:


Jelenlegi ára: 8 680 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése