2018. április 30., hétfő

Női bőr magashegyi 38-as túrabakancs eladó - Grisport 11205d15G - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Női bőr magashegyi túrabakancs: Grisport 11205d15G
Kb. 2 éve vett, alig használt magas-hegyi túrakakancs, aminek nincs semmilyen sérülése. Egész évben használható, alkalmas magas-hegyi hosszabb túrákhoz is.
FELSŐRÉSZ:  DAKAR bőr 
BÉLÉS:  GRITEX® membrán 
TALP:  VIBRAM® talp (vastagsága 4, 5 cm)
A cipő súlya kb 800 gramm.
--------------------------------------
Részletek az anyagokról:
VIBRAM®
Mindegyik Vibram® talp, 50 különböző anyagból készült, hogy maximális kényelmet és tartósságot nyújtson a legigényesebb felhasználónak is. Szigorú vizsgálatok és ellenőrzések 60 év tapasztalatával párosítva teszik a Vibram® talpakat a legjobbakká, amit csak viselni lehet.  .
CORDURA®
A nagy ellenálló képességű Cordura® anyag az egyik kulcsfontosságú eleme a magas minőségű trekking (túracipőknek) és „ canvas-look” vászoncipőknek. A Cordura® különleges tartósságának és szakítószilárdságának köszönhetően a cipők hosszú évekig elkísérik viselőjüket kalandjaikon.
GRITEX®
Ez a cipő az eredeti Gritex® védőbéléssel van ellátva. Az anyag szerkezete ellenáll az esőnek, a hónak és a hidegnek. Garantálja a meleg lábakat a leghidegebb és esősebb napokon is. A láb kényelmét szolgáló Gritex® bélés kizárólag a Grisportnál.
SUPPORT SYSTEM®  
A Support System® hatékonyan blokkolja a sarkat, amit azért fejlesztettek ki, hogy maximálisan kontrollálja a lábat, tökéletes tapadást biztosítva a mozgás minden fázisában. A cipő így mindig kényelmes és biztonságos.


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 20:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése