2018. május 28., hétfő

Helo LX okosóra szett - Egészség és életmód - Jelenlegi ára: 89 990 Ft

Helo LX okosóra szett - Egészség és életmód
A szett tartalmazza az órát és hozzá 5 külömböző színű szíjat .
A Helo LX rendkívül magas minőségű – PRÉMIUM kategóriás – innovációs termék, melyet az okostelefonokhoz hasonlóan hamarosan milliók /milliárdok használnak majd. A Helo LX használatával tisztában lehetsz saját és családtagjaid egészségügyi állapotáról. Nyomon követheted a nagyszülők, gyermekeid, barátaid paramétereit.
Vészhelyzet esetén segítséget kérhetsz a pánikgomb megnyomásával!
 A szülőknek nem lesz több aggodalom, hiszen a gyerek, ha bajba kerül csak aktiválja a pánikgombot és az okostelefon segítségével a pontos GPS koordináták már a szülők kezében lesznek. A gyerek pedig állandó biztonságérzetet kap, hiszen a kezén a 24 órás Helo LX védelem.
Helo LX specifikációk
Pulzusszám
Lépésszámláló
Kalória
Megtett távolság
Alvás
Iphone/Android kompatibilitás
ECG/EKG
Légzés
Vérnyomás
Hangulat
Fáradtság
Távfelügyelet
Germánium lapok
Pánikgomb
GPS meghatározás
Üzleti lehetőség
A közeljövőben elérhető további funkciók:  Véroxigén, hemoglobin, testhőmérséklet, vércukorszint, véralkohol, szúnyogriasztó, s még sok egyéb más funkció!
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! A termékeink csomagolássérültek lehetnek. (Általában esztétikai - pl. a doboz ragasztott) De a termékek sértetlenek és funkciójukat nem akadályozza. Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 89 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 16:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése