2018. augusztus 27., hétfő

Lot 100 + 3 UNC különböző külföldi bankjegy - európa ázsia afrika amerika - Jelenlegi ára: 126 Ft

Lot 103 különböző, új bankjegy. Valamennyi a kibocsátó ország nemzeti bankja által kiadott, 1953-tól, de több 2016-os darab (pl. India 10 Rs első teleszkópos számozású kiadása). Több újonnan létrejött ország P1 - elsőként kiadott bankjegye.
Min. 100 db bankjegy UNC tartásfokú. Maximum 3 db a korábbi tárolás/szállítás következtében, jellemzően a sarkokon ill. a kötegelővel való érintkezés helyen olyan nyomódást szerzett, ami alapján tartásfoka aUNC.
A képek illusztrációk, a sorozatszámok eltérhetnek, a bankjegyek a képeken láthatók.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Köszönöm, hogy meglátogatta a terméklapot.
Mielőtt vásárlásra szánná el magát, vagy licitálna, kérem a hirdetés szövegét és képeit is alaposan tekintse meg, hiszen a sikertelen üzlet mindkét fél számra kellemetlenséggel jár.
Minden küldeményt buborékos fóliával védve, speciális tömőanyaggal csomagolok. A posta általi elvesztés, sérülés esetén nem tudok felelősséget vállalni, de a precíz csomagolást tudom garantálni.
Ha a termék mégsem tetszene, és ezt kézhezvételtől számított 8 napon belül jelzi, nem köteles megtartani. Amint eredeti állapotában visszajuttatta, a postaköltséggel csökkentett vételárat visszautalom. Személyesen átvett terméket személyesen nem veszek vissza.
A termékek eredetiségére élettartam garanciát vállalok.
Az adásvétel lebonyolítására az aukció befejezését követő második hét szerdája a határidő, így akkor is licitálhat, ha csak kicsit később tud foglalkozni a lebonyolítással.
Több termék vásárlása esetén is egy szállítási költség fizetendő.
Szállítási költségek a megadottak szerint, illetve személyesen
- 10000 Ft értékig Rákosligeten - külváros az M0 közelében,
- 10000 Ft-tól az Örs Vezér Terén is.  

Jelenlegi ára: 126 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 18:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése