2019. január 30., szerda

VÉGED VAN KÁPOSZTATOLVAJ! Légfegyver légpuska légpisztoly földi vadász célpont UMAREX nyúl - Jelenlegi ára: 3 750 Ft

Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
Földi légfegyver célpont lustáknak, akik még a visszaállítózsinórért sem akarnak lehajolni!
Az alak  Umarex célpont. Google rákereséssel találni ilyen nyuszit, tehát nem - stílszerűen - légből kapott az ötlet, illetve maga a cél.
Stabilan és jól működik!
ITT MEGNÉZHETŐ!
Működése olyan, hogy kizárólag a célterületen elhelyezett kör alakú támaszték eltalálása eredményez találatot. Két célzóna van rajta. Egyik a nyúl testén, a másik alul. A figura nem dől el, hanem a két célra egymást követően kell találatot bevinni. Minden adott találat a másik célterületet aktiválja (állítja újra pozícióba). Nem kell tehát visszahúzni semmit, csak eltalálni az éppen adott célterületet. Kialakítása révén leszúrható a földbe.
Teljes hosszmérete 60cm!
Anyaga vas.
(A lőlapozás mellett érdekes és újszerű légfegyverhasználatot tesz lehetővé. Már hazánkban is vannak sportversenyek, ahol ilyen célok leküzdése a feladat. Field target, földi célpont légfegyver.... sok kulcsszóra kiad találatot a Google. )
A nyúl zónájában lévő célterület szűkíthető is! Két szűkebb környílású takarólap van rajta az ügyesebbeknek. Ezek csavarmegoldással promptra beállíthatóak, ahogy a képeken is látszik.
Az itt hirdetett nyuszi rendben van! Rendeltetésszerűen működik! A célfelületet esetleg újra lehet festeni - vagy akár az egész célt is - kinek milyen szín tetszik.  
A videón egy GAMO cél felépítése látható, NEM az itt hirdetett cél!
Postázni  Vaterafutárral IGEN! (DPD, FOXI-MAXI NEM!!! )
Gyors postázás, biztonságos csomagolás..
MPL csomagautomatába NEM FÉR BE!!!!
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 3 750 Ft
Az aukció vége: 2019-02-20 22:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése