2019. február 24., vasárnap

Bresser LCD mikroszkóp 5 MP - Jelenlegi ára: 39 500 Ft


Alig használt, újszerű állapotú Bresser LCD mikroszkóp 5 MP egy figyelemre méltó digitális eszköz a mikrovilág megfigyelése terén.
A Bresser LCD-35 digitális mikroszkóppal 40-400x nagyítás között vizsgálhatjuk a preparátumokat. A mikroszkópba belenézni nem lehet, a beépített nagyméretû (3. 5” -es, 90mm) LCD kijelzõ n keresztül vizsgálódhatunk. Természetesen fényképek és videók készítésére is van lehetõ ség a beépített 5MP-es kamerával.
Háromféle nagyítás áll rendelkezésünkre a három objektívvel (4x, 10x, 40x), melyek a hasonló objektívvel szerelt vizuális mikroszkópokénál a kis chipméret miatt jóval nagyobb nagyítást adnak (kb. 100x, 400x és 1000x). Az objektívek üveglencsés akromatikus felépítésűek, antireflexiós réteggel ellátva, így a leképezés éles, kontrasztos.
A megvilágítás változtatható fényerejű LED-es, extraként egy felsõ megvilágítás is helyett kapott, mellyel a legkisebb nagyításon (4x objektívvel) rovarok, levelek, ásványok és egyéb élõ lények, vagy tárgyak felületvizsgálata is lehetséges. A tárgytávolság ezen a nagyításon 15mm. A tárgyasztal alatt elhelyezkedõ tárcsával a szűretlen kép mellett a megfelelõ színszűrõ t is beforgathatjuk a fényútba, így optikai festést alkalmazhatunk.
A képrögzítés felbontása 0. 3MP-tõ l (640x480) 5. 0 MP-ig változtatható fotó üzemmódban, melyek tárolása a 128MB belsõ memóriába történik, de igény esetén ez SD kártyával bõ víthetõ. Ezen felül a tartozék USB kábellel a képek és videók számítógépre letölthetõ k, mely külön szoftvert nem igényel, a mikroszkópot külsõ USB meghajtóként ismeri fel a Windows operációs rendszer. A képrögzítésre számos egyéb beállítási lehetõ ség is van, pl. ISO (Auto, v 100), szaturáció, fényesség, kontraszt, fehéregyensúly, stb.
További információk a termékről:
https: //www. tavcso-mikroszkop. hu/termek/bresser-lcd-mikroszkop? gclid=CjwKCAiA_c7UBRAjEiwApCZi8Sgi0zCa7dQRGk5erwGNe_Hi4waSuJGXKDuICS5H22qWxLfkuE95xhoCWscQAvD_BwE
Figyelem! A mikroszkóphoz nem tartozik preparátum készítő készlet, USB kábelen kívül egyéb tartozékokat nem adok hozzá (tárgylemez, fedőlemez, SD kártya, stb. nem része az eladásra váró terméknek)!


Jelenlegi ára: 39 500 Ft
Az aukció vége: 2019-03-17 16:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése