2019. április 27., szombat

Bohócvirág BÁJOS MEGJELENÉS! 30DB MAG - Jelenlegi ára: 350 Ft

Bohócvirág
(Mimulus luteus)
NAGY DÍSZÍTŐÉRTÉK!
KIVÉTELES MEGJELENÉS!
INTENZÍV SZÍNEK!
Bokros növekedésű, nagyjából 25cm-t elérő dísznövény, mely sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, és a különféle hibridek kitenyésztése következtében egyéb színezetű tölcsér alakú virágokkal díszít.
A túlságosan erős napsütésre, valamint a kiszáradásra is kényes, ezért olyan helyet válasszunk számára, ahol a talaj jó vízáteresztő képességű, és a tűző naptól is védettséget élvez.
Ha nem biztosítjuk számára a megfelelő feltételeket, a növény legyengül, és fokozottan veszélyeztetheti a takácsatka, levéltetű valamint a lisztharmat is.  Az elhervadt virágzatot rendszeresen távolítsuk el, ez nemcsak esztétikai kérdés, mivel a virágzás is serkenthető ily módon.
Szaporítani magvetéssel lehet tavasszal,  ahhoz, hogy a magok csírázzanak 20-25fok körüli hőmérséklet szükséges, valamint fény, ezért a magokra, ne kerüljön földréteg. A palántákat a fagyok megszűnte után ültethetjük ki szabadföldbe.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékünket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egy levélben postázunk Önnek!


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 17:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése