2020. február 23., vasárnap

Rózsakvarc ásvány ezüstözött gyűrű - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó a képeken látható természetes Rózsakvarc kővel díszített női gyűrű
A kő típusa:   Rózsakvarc, valódi természetes ásvány, 20x18 mm
Az ékszer mérete: Állítható, 53-as (16, 9 mm) mérettől bővíthető
A fém típusa: 925 ezüstözött
Az ékszer tömege csomagolás nélkül: 9 gramm
A rózsakvarcot évszázadok óta tekintik a termékenység kövének, éppúgy használták női betegségek  és szívpanaszok gyógyítására – utóbbi esetében a tényleges mellett átvitt értelemben is, azaz szerelmi varázslatokhoz.
Spirituálisan: A rózsakvarc gyengéddé, de határozottá tesz. Nem engedékenységről van itt szó tehát, hanem annak tudatosításáról, hogy a „ gyengédség és a finomság legyőzi az erőt és a keménységet”. Emellett a rózsakvarc segítőkésszé és nyitottá is tesz, valamint megteremti a jótékony környezet iránti igényt.
Lelkileg: Az empátiát, beleérzőképességet, néha pedig még az érzékenységet is erősíti. Fokozza az önmagunk iránti szeretetet, megerősíti a szívet, a szeretőkészséget, a romantika iránti érzéket és vágyat.
Mentálisan: megszabadít az aggodalmaktól, erősíti a különbségtételre való készséget (szimpátia/antipátia) és az elemi igények beteljesítésére irányítja a figyelmet.
Testileg: A szövetek vérellátását javítja. Erősíti a szívet és a nemi szerveket, segít szexuális nehézségek esetén és fokozza a termékenységet.
Már akkor is kifejti hatását, ha nyers kőként tartjuk a környezetünkben, de minden más ismert módon is jól használható.
(forrás: Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve)


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-03-14 23:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése