2020. június 28., vasárnap

Adamo babahinta - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Eladó a képeken látható vajszínű Adamo babhinta, sárga méhecskés mintás pamut párna betéttel. A fehér kép csak a teljes lógatott változat miatt van a képek közés felrakva.  
Állapota kifogástalan, hibátlan, szinte újszerű.
Az alábbi leírást a gyártó hivatalos oldaláról másoltam ki:
Az ADAMO hinta tulajdonképpen egy bölcsőhinta, amit ha hiszel, ha nem a baba 3 éves koráig (vagy maximum 15 kg-os koráig) használni tudtok.
A mi hintánk már nulla éves kortól használható, ahogy a kórházból hazaértetek már használhatjátok bölcsőhintaként. Csak természetes alapanyagokból és textilekből készítjük hintáinkat, hogy a babád a legjobbat kaphassa. A hintát 3 éves korig (maximum 15 kg-ig) tudjátok használni. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog, használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan!
Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az ADAMO hinta átsegít a nehéz pillanatokban, mint a pocakfájás, fogfájás, rossz idő miatti bezártság, nyugtalanság és mindeközben szórakoztató módon fejleszti a babákat.

Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-28 17:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése