2020. október 31., szombat

USB 3.0 kábel [1x USB 3.0 dugó A - 1x USB 3.0 mikro dugó B] 2 m kék Manhattan 756607 - Jelenlegi ára: 1 690 Ft


USB 3. 0 kábel [1x USB 3. 0 dugó A - 1x USB 3. 0 mikro dugó B] 2 m kék Manhattan 756607
Termék azonosító: 200194
undefined
USB 3. 0 dugó, A típus an USB 3. 0 dugó, mikro B típus
-Alkalmas pl. okostelefonok számítógépes csatlakoztatásához
USB 3. 0 SuperSpeed támogatás 5 GB/s-ig
Teljesen árnyékolt az elektromágneses interferenciák és más zavarforrások csökkentése érdekében
Ez a mikro USB kábel az egyre kisebb méretű készülékekhez alkalmas, mint pl. mobiltelefonokhoz, PDA-khoz, digitális kamerákhoz, adat- és töltőkábelként.
Full Speed USB 3. 0 kábel, nagy átviteli sebességet támogat Windows és Mac rendszereken a gyors és megbízható adatátvitel érdekében. Nikkelezett és öntött, törésgátlóval rendelkező érintkezők gondoskodnak a legjobb vezetőképességről és az adatvesztés nélküli zavarmentes működésről.
Minőségi csatlakozások nagy sebességű teljesítményhez
A SuperSpeed USB 3. 0 kábel jó minőségű anyagokból lett megtervezve, fejlesztve és gyártva, hogy a következő csatalakozó generációk számára nagyobb átviteli sebességet biztosítson. Lefelé kompatibilis USB 2. 0-val, így biztosítja a problémamentes átvitelt az új és aktuális számítógépek, notebookok, digitális kamerák PDA-k és a kedvelt számítógép tartozékok között.
A SuperSpeed USB kábelek max. 5 Gbit/s adatátviteli sebességet támogatnak, majdnem a tízszeresét az USB 2. 0-nak, így teszik lehetővé a rendkívül gyors, ugyanakkor megbízható adatátvitelt Windows és MAC rendszerekben. Teljesen árnyékolt, öntött, hajlékony PVC dugók támogatják a kétirányú kommunikációt, csökkentik az EMI interferenciát és minimális várakozási idő mellett garantálják a maximális vezetőképességet, adatveszteség nélkül.
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 28 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: USB ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB 3. 0 dugó, A típus ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): USB 3. 0 dugó, mikro B típus ? Dugó kivitel: Egyenes ? Kábel kivitel: Csatlakozókábel ? Kábelhossz: 2 m ? Max. töltőáram: 4. 5 W @ 5 V / 0. 9 A ? Max. átviteli sebesség: 5 Mbit/s ? Szín: Kék ? Vezeték alkalmazás: USB 3. 0 ? Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező, UL minősített ? Videóátvitel lehetséges: Nem ? Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás
Mennyiség: 1 db(Egységár: 1 690 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2020-10-31 17:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése