2021. november 26., péntek

Monin Amaretto szirup 0,25L - Jelenlegi ára: 1 430 Ft

Monin Amaretto szirup 0, 25L
 
A Monin alkohlmentes szériájának tagjaként létrejött Monin Amaretto szirup a híres olasz mandulaízesítésű likőrön alapuló alkoholmentes szirup, mellyel kiváló ízesített italokat készíthet.
Monin Amaretto szirup 0, 25L
 
Eredete
 
A keserű mandula mandoria-aromájának köszönhetően karakteressé váló Amaretto - melynek jelentése magyarul ? egy kis keserű? - egy igazán krémes, ízletes likőr.
 
Eredete az elmondások alapján olyan régre nyúlik vissza, mint az Olasz Reneszánsz. Egy legenda szerint 1525-ben Bernardino Luini - Leonardo Da Vinci tanítványa - utasítást kapott, hogy készítsen egy freskót a Csodák Madonnájáról Serrono-ban. Inspirációként egy gyönyörű helyi fogadóst választott, aki hálája kimutatásaként sárgabarackmagokat áztatott brandybe, és annak végeredményét ajándékozta Luini-nek.  Mára az eredeti recept megváltozott: az Amaretto már nem csupán sárgabarackmagokkal, hanem mandulával és más fűszerekkel ízesítve készül.
 
A Monin Amaretto szirup elhozza e népszerű ital keserédességét, mellyel luxus cappuccinokat és más, forró olasz desszertitalokat készíthet.
 
Szín
 
Természetes vászon szín.
 
Ízvilág
 
Erős mandula illat és íz, gyümölcsös utóíz.
 
Felhasználási ötletek
 
Rendkívül intenzív ízével a Monin Amaretto szirup alkalmas az eredeti, olasz stílusú italok elkészítésre. Próbálja ki kávékülönlegességekben és könnyed kávéitalokban, desszertitalokban és koktélokban egyaránt!
 


Jelenlegi ára: 1 430 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 15:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése