2022. január 10., hétfő

GEWISS KBM 1F 301 típusú Egyfázisú, egy mérőhelyes Fogyasztásmérő szekrény - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Kérem, olvassa el a leírást!
Képek szerinti. Új. Gyári fóliában. Hosszabb idejű tárolás nyomait magán viseli!
GEWISS KBM 1F 301 típus. Egyfázisú, egy mérőhelyes (Bejövő vezeték- hátfal / elmenő - hátfal) méret: 300 X 200 X (80+90) mm
RWE: (ELMŰ, ÉMÁSZ) , EON (ÉDÁSZ, DÉDÁSZ, TITÁSZ) engedélyes!
Csere lehetséges! Rrégi, magyar műszereket gyűjtök (elsősorban Orion-EMG és EMG műszereket), régi elektronikai alkatrészek (pl. elektroncső) is érdekelnek cserealapként, beszámításként stb. megbeszélés szerint!
Postázni csak MPL-el tudom, banki előreutalás után, a mindenkori díjszabásoknak megfelelően! A csomagolásnál igyekszem alaposan eljárni, de a szállításból eredő károkért felelősséget nem tudok vállalni! Továbbá postai átvétel esetén a termékkel kapcsolatban utólag semmi kifogást nem fogadok el! Köszönöm a Megértést! Lehet csomagautomatába, postapontra, házhoz is. A postázáshoz a minimális rendelési összeg 2000 Ft, ez alatt csak személyes átvétel Kónyban, vagy megbeszélés után Győrben! De több tételt is elküldök egy csomagban, illetve a termékim közül össze is lehet várni többet, hogy elérje a postázási értéket!   Ekkor igyekszem egy csomagban, egy költséggel küldeni!
Személyes átvétel esetén nincs értékhatár! Ha a megtekintés alapján nem felel meg a termék, a vásárló minden negatív következmény nélkül visszaléphet a vásárlástól!
Köszönöm a figyelmet!
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2022-01-11 11:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése