2022. december 2., péntek

Reolink Argus 2 rlarg 2 WLAN IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel - Jelenlegi ára: 53 990 Ft


Reolink Argus 2 rlarg 2 WLAN IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel
Termék azonosító: 910097
WLAN IP-Kompakt kamera 1920 x 1080 pixel Reolink Argus 2 rlarg 2
Valódi 1080p teljes HD felbontás
Újratölthető akku
Napelemes támogatás
Nincs szükség kábelezésre és aljzatra - a ? 100% vezeték nélküli? legyen ilyen egyszerű! A Reolink Argus 2 készüléket bárhová elhelyezheti - polcra, falra, a bejárati ajtóra, az építkezésen, egy nyaralóházban stb., És kívánt módon mozgathatja egyik helyről a másikra.
Mindent megnézhet a valódi 1080p Full HD felbontásban - sokkal élesebb és tisztább, mint a 720p. A Starlight CMOS érzékelőnek köszönhetően a kamera kiváló minőségű képet nyújt, és akár 10 méter magas éjszakai látótávolságot biztosít minden megvilágítási körülmények között (napfénytől a teljes sötétségig - külső megvilágítás nem szükséges).
A 130 ° -os érzékelési szögnek és a nagyon érzékeny PIR mozgásérzékelőnek köszönhetően szinte semmilyen hamis riasztás nem vált ki. A mozgások észlelése után a riasztások vagy az egyedi riasztási értesítések megszólalnak, és azonnal értesítést és e-mailt kapnak, hogy valós időben megtehesse a megfelelő intézkedéseket.
Hallgassa meg, mi történik otthonában vagy azon kívül, és azonnal reagáljon! A beépített mikrofon és hangszóró segítségével kommunikálhat a szülőkkel, gyermekekkel, bébiszitterekkel, háziállatokkal stb., Vagy figyelmeztetheti a nem kívánt vendégeket bárhol is.
Az időjárásálló kialakítás lehetővé teszi a rugalmas használatot mind beltéren, mind kültéren.
Az ellenőrzés még soha nem volt ilyen egyszerű az ingyenes Reolink alkalmazás vagy kliens szoftver segítségével! Nézze otthonát iOS és Android okostelefonján vagy a Windows PC / Mac számítógépen bárhol és bármikor! Még útközben is könnyen ellenőrizheti, hogy mi folyik otthon vagy a munkahelyen!
A Reolink Argus 2 most támogatja a Reolink Cloud szolgáltatást. Ilyen módon a mozgóképeket feltöltheti a felhőbe és ott mentheti. A titkosított Reolink Cloud az összes fontos esemény helyszíni biztonsági mentését kínálja, és lehetővé teszi a mentett videók elérését és lejátszását bárhol és bármikor.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők:
Kétirányú audio ? Integrált micro SD kártyahely (64 GB-ig) ? PIR mozgásérzékelő ? Nyomó értesítések ? IP65 időjárásálló ? Innovatív telepítési formatervezés ? A böngésző és az ingyenes Reolink szoftver távoli elérésének legegyszerűbb módja ? Felhőtárolás: Támogatja a Reolink alkalmazást Felhő ? WLAN biztonság: WEP / WPA-PSK / WPA2-PSK ? Töltés Reolink napelemmel vagy 5 V / 2 A hálózati adapterrel.
Műszaki adatok:
Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen ? Felbontás (max. ): 1920 x 1080 pixel ? Felhő kapcsolat (SmartHome): Hersteller-spezifisch ? Infra hatótáv (max. ): 10 m ? Jel szabvány: IP ? Memóriakártya típus: Mikro SD kártya (64 GB-ig) ? Méret, magasság: 96 mm ? Méret, mélység: 59 mm ? Méret, szélesség: 58 mm ? Szín: Fehér ? Súly: 260 g ? Termék típus: Megfigyelő kamera ? További műszaki adatok: Képérzékelő: Starlight CMOS képérzékelő ? Video felbontás: 1080p HD, 15 kép / mp-en ? Videóformátum: H. 264 ? Látási terület: rögzített lencsével, átlósan 130 ° -kal ? Digitális zoom: 6 x digitális zoom ? PIR érzékelési tartomány: Állítható mozgásérzékelés 9 m-ig ? PIR érzékelési szög: vízszintesen 120 ° ? Frekvencia: 2, 4 GHz ? Akkumulátor: 5200 mAh, újratölthető ? Üzemi hőmérséklet: -10 - 55 ° C ? Típus: Kompakt kamera ? Videó felügyeleti jellemzők: 2 irányú kommunikáció, Hangszóróval, Mikrofonnal, Infravörös LED-del, Felvétel memóriakártyára ? Védelmi típus: IP65 ? WLAN szabvány: IEEE802. 11b, IEEE802. 11g, IEEE802. 11n ? Átviteli mód: WLAN ? Érzékelő típus: CMOS
Szállítás tartalma:
Tegye újra az Argus 2 IP kamerát, Újratölthető elem, Fali tartó, Konzol külső beépítéshez (tépőzárral), Szerelési tartozékok, Állítsa vissza a tűt, MikroUSB töltőkábel, Rövid használati útmutató, Shell.
Figyelem:
Memóriakártya nélkül szállítjuk. Mennyiség: 1 db(Egységár: 53 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 53 990 Ft
Az aukció vége: 2022-12-03 00:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése