2020. december 30., szerda

Jim Cymbala - Többre lettél teremtve - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1721058
Jim Cymbala
Többre lettél teremtve
Jim Cymbala tisztában van valami olyasmivel, amit sokan nem ismertünk még fel: hogy egy kényelmes, biztonságos élet nem fogja azt a megelégedettséget eredményezni, amire áhítozunk.
Akár jónak tűnik most az életed, akár nem, Cymbala hisz abban, hogy Isten többet tartogat számodra. Ebben a könyvben segít rájönni, hogyan érheted el azt a "többet", amit Isten szánt neked - több békét, igazi örömet és egy valódi életcélt. Ahogyan megnyitod magadat az Istentől jövő "több" előtt, egyben fel fogod fedezni egyedi feladatodat is: azt az egy dolgot, amire Isten téged hív - és senki mást -, hogy az Ő munkája érdekében ezen a világon elvégezd.
A Többre lettél teremtve lenyűgöző képet fest hozzád hasonló emberekről, akik rájöttek, hogy Isten "többje" több eredményt, több energiát és a végén több boldogságot hoz. Segíteni abban, hogy elképzelj egy teljesebb, gazdagabb szellemi területet, amire legbelül vágyakozol.
A Bibliából vett példákkal, kortársak történeteivel és a saját életének megtapasztalásaival Cymbala rámutat az útra egy bővölködőbb, mélyebb élethez és segít megragadni mindent, amit Isten neked akar adni.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 10:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése