2021. szeptember 26., vasárnap

Head & Shoulders sampon classic alu flakon - 430 ml - Jelenlegi ára: 2 499 Ft


Termék információk
A Head & Shoulders korpásodás elleni sampon a korpásodás fő okozóit veszi célba, és akár 72 órán át tartó védelmet nyújt a korpával, valamint a száraz és viszkető fejbőrrel szemben (látható korpa, rendszeres használat mellett; korpásodás okozta viszketés).
Továbbfejlesztett formulája környezetbarát, (a pumpa kivételével) műanyagmentes, illetve utántölthető flakonban kapható.
A tengeri élővilág ihlette dizájnt fogyasztóink választották.
A flakon újrahasználható, és klinikailag igazolt formulánkkal utántölthető, amely akár 100%-ig korpamentessé varázsolja a fejbőrt és a hajat (rendszeres használat mellett).
Jellemzők
Használd együtt a Good Refill samponnal, hogy további 60%-kal csökkentsd a műanyaghulladékot, A korpásodás fő okozóit veszi célba a klinikailag igazoltan akár 100%-ig korpamentes hajért (rendszeres használat mellett),
A fejbőr és a haj gyengéd ápolása érdekében bőrgyógyászatilag tesztelt, pH-semleges és antioxidánsokkal dúsított,
A világ első számú samponmárkája (a P&G saját számítása alapján, a samponkategória éves külső értékesítési adatait figyelembe véve)
Elkészítés és felhasználás
Oszlassa el a nedves hajon és fejbőrön, mosson hajat, majd öblítse le! A legkiválóbb eredmény érdekében használja együtt Head & Shoulders balzsammal!
Eredeti ár: 3999, -Ft
Ajánlott postán maradóként és futárral is tudom küldeni.


Jelenlegi ára: 2 499 Ft
Az aukció vége: 2021-09-26 14:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése