2021. szeptember 28., kedd

Zinzino Protein Bar fehérje szelet Chocolate 4db - Jelenlegi ára: 2 950 Ft


Zinzino Protein Bar fehérje szelet Chocolate 4db
Készlet felhalmozódás miatt, extra akcióban eladó!
A Zinzino csokoládés fehérjeszeletet az egészségtudatos és aktív emberek számára fejlesztettük ki, akik útközben, illetve edzés előtt vagy után szeretnének enni vagy csak egy egészségesebb snacket keresnek. Tudósaink keményen dolgoztak, hogy elérjék a legkiválóbb és legfinomabb összetevők kombinációját. Citromossajttorta-ízű & csokoládéízű.
Több információ
FEHÉRJÉBEN GAZDAG
A Zinzino fehérjeszelet magas minőségű tejfehérjét tartalmaz, amely aktív életmód idején biztosítja szervezete fehérjeigényét. Az edzés utáni helyreállítási folyamat idején is hasznos, továbbá segít fenntartani az izomtömeget.
ROSTBAN GAZDAG
A Zinzino fehérjeszelet 7 g élelmi rostot tartalmaz, amely a felnőttek számára ajánlott napi bevitel 30%-a. Az élelmi rostok jót tesznek a bélflórának, a koleszterinnek, valamint teltségérzetet biztosítanak.
ALACSONY CUKORTARTALOM
Bár a cukorban is van kalória, kevés tápértékkel rendelkezik. A cukrot ezért poliollal, egy természetes és alacsony kalóriatartalmú édesítőszerrel helyettesítettük.
PANSALTŽ -OT TARTALMAZ, ÍGY CSÖKKENTETT NÁTRIUMTARTALMÚ
Számos egészségügyi probléma kapcsolódik a túl sok só (nátrium) fogyasztásához. A PanSaltŽ egy olyan természetes (és alaposan tesztelt) sóhelyettesítő, amelyben a nátrium közel felét magnéziummal és káliummal helyettesítették - ez pedig különféle egészségügyi előnyökkel jár együtt. A PanSaltot a finn hatóságok is jóváhagyták a közegészségügy területén elért sikerei miatt. Az Európai Bizottság 2001 óta pedig már élelmiszer-összetevőként is elismeri.
ÖSSZETEVŐK
Csokoládéízű:  tejfehérje, tejcsokoládé mesterséges édesítőszerrel 20% (maltit, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), vanília), töltőanyag (polidextróz), stabilizátor (szorbitszirup), hidrolizált búzasikér, nedvesítőszer (glicerin), kakaómassza, növényi rostok (gumiarábikum), alacsony zsírtartalmú kakaó, napraforgóolaj, emulgeálószer (citromsav- észter (E472c)), ásványi só*, aromák, édesítőszer (szukralóz).
*PANSALT®.
Csokoládéízű:
 100 grammban45 grammban (1 szelet)
Energia
1368 kJ / 328 kcal
615 kJ / 147 kcal
Zsír
11, 1 g
5, 0 g
ebből telített zsír
5, 9 g
2, 7 g
Szénhidrát
28, 1 g
12, 7 g
Cukor
3, 9 g
1, 8 g
Poliolok
22, 9 g 
10, 3 g 
Rost
15, 1 g
6, 8 g 
Fehérje
30, 5 g 
13, 7 g

0, 53 g
0, 247 g
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 21:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése