2021. szeptember 28., kedd

Justin D Hill - Cadia becsülete - Jelenlegi ára: 3 986 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2721116
Justin D Hill
Cadia becsülete
Tízezer éven át a Cadia bástyaként állt a démoni dagály ellenében, amely az Iszonyat Szeméből áradt. Most azonban az erődvilág romokban hever, seregei elpusztultak Abaddon, a Kifosztó Tizenharmadik Fekete Hadjárata során.
Akik túlélték a csatát, bár kísérti őket szeretett otthonviláguk elvesztése, sebzetten, ám rendületlenül és kíméletlenül küzdenek tovább a Császár nevében.
Soraik közt harcol a rendíthetetlen Minka Lesk őrmester is. A Potence fővárosába küldött Lesk és a Cadiai 101-es Század hamarosan felfedezik, hogy a látszólag békés világ szívében sötét rothadás tenyészik. Lesk tudja, hogy ki kell purgálnia a Káosz szennyét, mert ennek a küzdelemnek a tétje nemcsak az ő és százada tagjainak az élete, hanem a Cadia becsülete.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 986 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 12:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése